P160 transferfolie

P160 transferfolie is een kunststof transparant applicatietape.

Opties

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Over de P160 transferfolie

P160 transferfolie is een kunststof transparant applicatietape. Deze folie heb je nodig om de vinyl ontwerpen over te zetten op het eindartikel. Dit kunnen bijvoorbeeld decoratie artikelen, babyartikelen, muurstickers of speelgoed zijn.

Toepassingen voor transferfolie

Deze applicatietape  transferfolie kun je ook gebruiken om gesneden projecten met vinylfolie te bewaren of te verzenden. Dit gebeurt vaak met muurstickers, sluitzegels en naamstickers. 

Wil je een kleine sticker overzetten of heb je juist een breed ontwerp? Geen probleem, je kunt bij ons kiezen uit verschillende transferfolie afmetingen.

Het gebruik van de transferfolie is erg eenvoudig:

Zodra je je ontwerp gesneden hebt met een snijplotter pel je het overtollige materiaal weg. Dan plak je de transferfolie op je ontwerp en rakel je hem aan met een rakel. Vervolgens haal je de papieren backing eraf en blijft alleen je ontwerp plakken op de transferfolie. Nu heb je een sticker, deze plak je op je oppervlak en je rakelt het geheel aan. Dan haal je de transferfolie eraf en is de vinylfolie gehecht aan het oppervlak en jouw project is klaar!

Transferfolie online kopen

Bestel en betaal je transferfolie op werkdagen voor 15.00 uur en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden. Wil je meer weten over transferfolie? Stel dan al je transferfolie vragen aan ons deskundige team. Klik op "Stel een vraag" onder aan deze pagina en wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Wil je alvast wat inspiratie op doen? Bekijk dan de video hieronder om meer te weten te komen over transferfolies.

 jamie aflvering 51

Meer informatie
Artikelnummer 502100
Merk Poli-Tape
Lijmsoort Medium tack
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mailadres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op