Starterspakket flexfolie - Siser Juliet

Ga aan de slag met het bedrukken van kleding en creëer unieke designs met het Starterspakket flexfolie - Siser Juliet, inclusief een snijplotter, heat press, materiaal en tools.

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Over het Starterspakket flexfolie - Siser Juliet

Ga aan de slag met het bedrukken van kleding en creëer unieke designs met het Starterspakket flexfolie - Siser Juliet, inclusief een snijplotter, heat press, materiaal en tools.

Met dit complete pakket ben je direct klaar om je eigen unieke ontwerpen te maken en te realiseren. Maak indruk met prachtige bedrukkingen die je zelf hebt gemaakt. Hier zijn enkele voorbeelden van wat je met dit pakket kunt doen:

 • Personaliseer je eigen t-shirts, hoodies, petten en andere kledingstukken.
 • Voeg opvallende ontwerpen toe aan tassen, schorten, kussenslopen en andere textielproducten om ze een persoonlijke touch te geven.
 • Maak gepersonaliseerde cadeaus voor vrienden, familie of speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften of jubilea.
 • Creëer professionele logo's en merkidentiteit voor je eigen bedrijf, team of evenementen.

Het Starterspakket flexfolie - Siser Juliet bevat:

 • Siser Juliet snijplotter: Een snijplotter die nauwkeurig en snel jouw ontwerpen kan uitsnijden. Met zijn gebruiksvriendelijke software en hoge snijsnelheid is dit de perfecte machine voor jou!

 • Siser Craft Heat Press: Deze hittepers is speciaal ontworpen voor het aanbrengen van de flexfolie op verschillende materialen. Met de juiste temperatuur en druk zorgt de heat press voor hoogwaardige bedrukkingen.

 • Siser kleurenkaart: Met deze handige kleurenkaart heb je een overzicht van de beschikbare kleuren flexfolie van Siser, zodat je gemakkelijk de juiste kleuren kunt kiezen voor je projecten.

 • Siser Weeder Pelhaak: Deze handige tool helpt je bij het pellen en verwijderen van overtollig materiaal bij het werken met de flexfolie.

 • 10 vellen Siser P.S. Film 20 x 25: Standaard flexfolie in kleur naar keuze

 • 5 vellen Siser Glitter 20 x 25 - kleur naar keuze: Breng wat sprankeling in je ontwerpen met de Siser Glitter flexfolie.

 • 5 vellen Siser Flock 20 x 25 - kleur naar keuze: Flockfolie voegt een zachte, fluweelachtige textuur toe aan je ontwerpen.

De kleuren flexfolie, flockfolie en vinylfolie kun je in het opmerkingenveld bij het afrekenen typen of stuur ons een mail.

Wil je dat Jamie leuke kleuren voor je uitzoekt? Typ dan Jamie in het opmerkingenveld!

Wist je dat wij ook een serie op YouTube hebben waarin we al onze producten laten zien en jou de leukste plottertips geven? Klik hier om een kijkje te nemen op ons kanaal!

Meer informatie
Artikelnummer 502508
Omschrijving P/1 st
Merk Siser
Type machine Siser Juliet
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mailadres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op