Silhouette Cameo - Pixscan snijmat

Met de Pixscan snijmat van Silhouette Cameo snijd je super makkelijk de meest complexe vormen en minimaliseer je materiaalverspilling.

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Over de Silhouette Cameo Pixscan snijmat

Met de Silhouette Cameo PixScan snijmat wordt het snijden van precieze stukjes wel heel makkelijk! Of je nu gebruik maakt van een scanner, tablet of mobiel, je kunt met de PixScan snijmat elk ontwerp tot in perfectie uitsnijden. Dankzij de registratietekens op de mat kun je precies het stuk snijden dat jij wil, denk hierbij aan reststukjes of kleinere stukjes folie die je nog wilt gebruiken. Ook is dit een makkelijke versie van de Print & Cut techniek.

Het gebruik van de PixScan snijmat is eenvoudig. Haal de beschermfolie van de mat en plaats folie op de plakkant binnen de zwarte lijn. Maak vervolgens een foto recht boven de mat en importeer deze in de Silhouette Studio.
Druk op het 2e icoontje aan de rechterkant 'Pixscan panel'. Je kunt nu kiezen voor import from file of scanner. Daar kun je dus je foto importeren. Plaats vervolgens je Pixscan mat in de snijplotter.
Selecteer wat je precies wilt snijden, zorg dat je de snij-instellingen goed instelt op het materiaal dat je gaat snijden en je bent klaar om te gaan plotteren!

Met de PixScan snijmat kun je niet alleen gemakkelijk reststukjes of kleinere stukjes uitsnijden, maar ook foto's in een andere vorm uitsnijden, bedrukte stoffen digitaliseren, stempels omzetten en kaarten hergebruiken.

Je kunt ook de Pixscan mat gebruiken als de Print & Cut techniek niet lukt. Dat kan bijvoorbeeld komen door:

  • Een foutmelding met de registratietekens.
  • Je wilt de afdruk en de snijafstand maximaal benutten
  • Je papier of afdruk is te donker en kan daardoor de zwarte registratietekens niet lezen.

Welke voordelen heeft de Pixscan mat?

  • Iedereen heeft altijd wel stukjes vinyl of flex over. Met de Pixscan snijmat kun je de stukjes op de mat leggen en een foto van maken. Zo kun je precies op die stukjes je ontwerp zetten in de Silhouette Studio. Zo heb je bijna geen afval en werk je efficiënt met je materialen. Zo snijd je dus nooit meer mis.
  • De Pixscan mat heeft registratietekens op de mat staan. Hierdoor leest de Silhouette Cameo de mat uit zodat hij precies snijdt wat je maar wil. En kan je makkelijk eerst iets printen en daarna dus op de mat plakken en uitsnijden.

  • Je kan de mat gebruiken om een object of een tekening in te scannen zodat je precies die vorm uit kunt snijden in bepaald materiaal. Of natuurlijk mallen/patronen inscannen en dat digitaliseren zodat je mal herbruikbaar is.

De Silhouette Cameo- pixscan snijmat is alleen geschikt voor Cameo 5, 4, 3, 2 en Cameo. Hij is niet geschikt voor de Cameo 4 pro. De afmeting het Pixscan gedeelte op de mat is 21,6 cm x 29 cm.

Meer informatie
Artikelnummer 503310
Omschrijving P/1 st - 30,5 X 30,5 cm
Merk Silhouette
Soort Snijmat
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mailadres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op