Wil je beginnen met plotteren maar weet je niet zo goed wat je allemaal nodig hebt? Klik dan hier voor onze starterspakketten!

Printbare vinyl

Maak gemakkelijk met je inkjet- of laserprinter de mooiste stickers met onze transparante printbare vinyl! Jouw geheime wapen voor creativiteit! Start vandaag nog met zelf stickers printen!

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Over de Silhouette Cameo - Printbare vinyl - Stickervellen

Ben je op zoek naar een leuke uitstralingen voor je labels en stickers? Dan zijn deze stickervellen precies wat je nodig hebt! Deze stickervellen hebben een bedrukbaar oppervlak en een zelfklevende achterkant, waardoor je moeiteloos de mooiste stickers maakt.

Met de Print & Cut functie van de Silhouette-snijmachines wordt het proces een fluitje van een cent. Print simpelweg een afbeelding op het stickerpapier en plotter of knip vervolgens nauwkeurig je ontwerp uit.

Je kunt alle soorten met een inkjet- of laserprinter beprinten, behalve Rose Gold, Goud en Zilver. Deze kunnen alleen met een inkjetprinter beprint worden.

Zelf stickers printen

Deze stickerfolie is voor gebruik binnenshuis en biedt jou eindeloze mogelijkheden. Creëer gepersonaliseerde decoraties of geef je geschenken een unieke touch.

De verpakking bevat 8 vellen van 8,5 inch breedte x 11 inch lengte en de vellen zijn 0,25 mm dik.

De zelfklevende achterkant zorgt voor een semi-permanente hechting, zodat je het gemakkelijk kunt verwijderen indien nodig.

De stickervellen zijn speciaal ontworpen voor gebruik met de Silhouette Portrait®, Silhouette Cameo®, en de Silhouette Curio™ (grote basis vereist).
Maar je kan de vellen ook met andere snijplotters snijden.

Mogelijkheden van zelf stickers printen

Bestel ze snel en ontdek zelf de eindeloze mogelijkheden van deze printbare vinylfolie!

Klik op onderstaande afbeelding om de aflevering van Plotteren met Jamie over onze printbare vinylfolies te bekijken! Zij vertelt je meer over zelf stickers printen.
Silhouette printbare vinyl

Meer informatie
Artikelnummer 503365
Merk Silhouette
Soort printer Inkjetprinter, Laserprinter
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mailadres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op