Silhouette - Electrostatic Mat

De elektrostatische mat voor altijd perfecte snedes zonder gedoe met een kleefmat!

PRE-ORDER de Silhouette Electrostatic mat nu, we verwachten hem in juni! Op = op

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Over de Silhouette Electrostatic mat

PRE-ORDER de Silhouette Electrostatic mat nu, we verwachten hem in juni! Op = op

Deze elektrostatische mat maakt gebruik van elektrostatische fixatie om materialen stevig op hun plek te houden, zonder dat je een kleefmat nodig hebt. Dankzij deze innovatieve technologie kun je met exacte precisie en controle snijden, zonder het gedoe van traditionele kleefmatten.

Wat maakt de Silhouette Electrostatic Mat speciaal? In tegenstelling tot zelfklevende snijmatten, die soms materialen kunnen beschadigen tijdens het verwijderen, laat elektrostatische adsorptie je toe om zelfs de dunste en meest delicate materialen met gemak te snijden. Het resultaat? Perfecte sneden zonder schade aan je materialen.

Deze elektrostatische mat is geschikt voor een reeks materialen, waaronder lichtgewicht printerpapier, flexmaterialen en nog veel meer.

*De elektrostatische mat werkt het beste met gladde, niet-doorlatende materialen. Materialen met een zware textuur werken niet met de elektrostatische mat.

De Silhouette Electrostatic Mat is compatibel met de Silhouette Curio™ 2, Silhouette Cameo® 5, Silhouette Cameo® 5 Plus en Silhouette Portrait® 4. Let op: oudere Silhouette-machines ondersteunen geen elektrostatische platen of matten.

Gebruik altijd een elektrostatisch beschermingsvel om onaangename statische elektrische schokken te voorkomen. Goed om te weten: deze elektrostatische producten zijn veilig te gebruiken, zelfs als je een pacemaker hebt.

Ontdek de wereld van precies snijden zonder gedoe met de Silhouette Electrostatic Mat. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak!

Meer informatie
Artikelnummer 503377
Merk Silhouette
Type machine Silhouette Cameo 5
Product Attachment
label Soort Downloads
Silhouette Electrostatic Mat Manual (EN) pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mailadres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op