Cricut Maker 3

Ben jij op zoek naar een machine die jouw creativiteit naar een hoger niveau tilt? Dan is deze Cricut Maker 3 dé machine voor jou!

Let op: de Cricut Maker 3 heeft momenteel een levertijd!

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Meer over de Cricut Maker 3

Let op: de Cricut Maker 3 heeft momenteel een levertijd!

Ben jij op zoek naar een machine die jouw creativiteit naar een hoger niveau tilt? Dan is de Cricut Maker 3 dé machine voor jou! Met zijn snelle en slimme eigenschappen kan deze machine tot wel 300 en meer materialen snijden. Van de meest uitdagende stoffen en papieren tot zware spaanplaten, bewerkt leer, balsahout en meer!

Cricut Maker 3 eigenschappen

De Cricut Maker 3 is nu 2x sneller dan zijn voorganger. Ook kan je met deze snijplotter snedes maken tot 6 meter zonder snijmat, hiervoor heb je wel Smart Materials nodig.

Er passen 13 verschillende gereedschappen op de snijplotter om met professionele krachten en precisie te rillen, schrijven, snijden, debosseren, graveren of talloze andere decoratieve effecten toe te voegen.

Met 10X meer snijvermogen dan de Cricut Explore-familie machines, zal de Cricut Maker 3 jouw creativiteit naar een hoger niveau tillen. En het beste van alles? Deze machine is te gebruiken met de speciale Design Space® app voor Windows®, Mac®, iOS® en Android, zodat jij altijd en overal aan jouw projecten kunt werken.

Ook heeft hij een aantal handige details zoals een ingebouwd bakje om je tools geordend te houden en een dockinggleuf voor je tablet of smartphone.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de Cricut Maker 3 geleverd met een reeks accessoires, waaronder een Premium Fine-Point mes + behuizing, een USB-kabel, een 230 v adapter, gratis proefabonnement op Cricut Access (voor nieuwe gebruikers), 100 kant-en-klare projecten online en materiaal voor een proefsnede. Dit alles zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt!

De Cricut Maker 3 is dé machine voor iedereen die creatief wil zijn en zichzelf wil uitdagen om de mooiste en meest unieke projecten te maken.

Meer informatie
Artikelnummer 505124
Omschrijving P/1 st
Merk Cricut
Product Attachment
label Soort Downloads
Snijplotter vergelijking pdf download
Video
video
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mailadres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op