In verband met Pinksteren zijn wij op maandag 20 mei gesloten. Alle bestellingen van het weekend en maandag worden daarom op dinsdag 21 mei verstuurd.

Etched Glass raamfolie

Met onze Etched Glass raamfolie maak je raamstickers die zorgen voor een zandstraal effect.

Opties

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Over Etched Glass raamfolie

Met onze Etched Glass raamfolie maak je raamstickers die zorgen voor een zandstraal effect. Het voordeel van deze folie is dat je deze nat kunt plakken op het raam. Je hoeft de positie dus niet in één keer goed te bepalen, maar je kunt nog schuiven voordat het ontwerp echt vastzit. De Etched Glass raamfolie laat 57% licht door en is zowel voor binnen gebruik als buiten gebruik geschikt.

De Etched Glass raamfolie kun je voor heel veel projecten inzetten. Raamfolie wordt veel gebruikt op ramen in woonkamers en badkamers in verband met een stukje privacy, maar deze folie is ook heel goed te gebruiken op zijlichten van een voordeur of voor huisnummers op een (plexi-) glazen naambordje. Een andere mogelijkheid wat je met deze Etched Glass folie kunt, is het bestickeren van glazen (decoratie) artikelen om deze een mooi melkglas effect te geven.

Kortom: een veelzijdige vinylfolie voor de mooiste raamcreaties! 

Ben je op zoek naar een gekleurde transparante raamfolie? Kijk dan eens bij de TRP - Transparante raamfolie. Zoek je een statisch hechtende raamfolie? Neem dan eens een kijkje bij de Statische raamfolie

Meer informatie
Artikelnummer 505400
Merk Metamark
Opmerking Mocht je nog niet bekend zijn met dit product, dan raden wij je aan deze eerst te testen, Voor de juiste verwerking kan je beter even op de technische datasheet kijken
Soort folie Polymeer
Uitstraling Zandstraal effect
Lijmsoort Permanent, Solvent basis
Toepassing Binnengebruik, Buitengebruik, Ramen
Breedte 30 cm, 60 cm
Productvragen
Sort by:
Toon per pagina
Naam
E-mailadres
Vraag
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar van ma t/m vr van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op