Zakelijk

Ideeën voor jouw hobbyplotter: zakelijk

januari 2, 2015 2:15 pm

Met een Hobbyplotter kun je zelf voordelig stickers snijden. Zo veel je wilt! Lees hier hoe je dit zakelijk kunt toepassen.

In het vorige deel hebben we laten zien hoe je leuke en creatieve Do It Yourself (DIY) projecten kunt ondernemen met jouw snijplotter. In dit tweede en laatste deel van deze serie zal je ontdekken waarom een plotter ook een goede aankoop is voor zakelijk gebruik.

Een zakelijk praktijkvoorbeeld

Stel je voor: je hebt een retro kapperszaak, waar je weelderige dameskapsels en stijlvolle baarden en snorren verzorgt. Een gat in de markt. Maar je hebt wel een specifieke doelgroep, die je op verschillende manieren moet zien te bereiken. Daarom stel je een plan in om je naamsbekendheid te vergroten. Daarin staat het volgende:

  1. Stickeractie door de stad heen
  2. Rondrijden met een bedrijfsauto
  3. Opvallende etalage
  4. Mooie website
  5. Advertenties

De eerste drie punten uit het plan kun je allemaal verzorgen met je hobbyplotter. Deel vrolijke stickers uit onder het winkelend publiek en versier de stad. Beplak je auto met silhouetten van dames en snorren. Snij zwierige letters uit voor op je etalage. Als je het zelf doet, is dit veel gemakkelijker en op termijn ook veel goedkoper.

Heb je al gekeken bij ons aanbod hobbyplotters? Dan weet je dat het geen goedkope instrumenten zijn. Dat kan ook niet anders, want nu zijn ze robuust en van hoge kwaliteit. Toch kan het zijn dat je hierdoor twijfelt of je er wel goed aan doet er een te kopen.

We kunnen je garanderen dat als je regelmatig stickers moet bestellen, het goedkoper is om zelf een hobbyplotter te kopen. Nog niet overtuigd? Dan zetten we de andere voordelen van een plotter voor je op een rijtje.

Een voordelige hobbyplotter

Een hobbyplotter kopen is niet alleen voordelig, het brengt ook nog eens andere voordelen met zich mee.

  • Gemakkelijk. Het is heel eenvoudig om te werken met een hobbyplotter. Je zult het snel onder de knie hebben. Ontwikkel jezelf en leer zelf stickers snijden!
  • Onafhankelijk. Geen gedoe met bedrijven die stickers leveren. Jij ontwerpt, jij creëert, jij bepaalt wanneer de stickers klaar zijn.
  • Leuk. Creatief bezig zijn werkt ontspannend. Het is daarom heel gezond om je dagelijkse bezigheden af en toe kort te onderbreken door een nieuwe sticker te ontwerpen.
  • Vernieuwend. Wil je je bedrijfslogo een beetje aanpassen? Of heb je een leuke actie? Dan kun je dit gemakkelijk kenbaar maken aan de wereld door wat nieuwe stickers te snijden. Je hoeft niet na te denken over de hoge kosten, wat wel het geval was als je de stickers zou bestellen.

Het zakelijk gebruik van je hobbyplotter: conclusie

Wil je de marketing van jouw zaak goed aanpakken? Wil je gezien worden in het straatbeeld? Wil je eigen baas zijn en blijven? Dan is een hobbyplotter eigenlijk onmisbaar. En als je hem dan toch hebt… Dan kun je er ook nog eens je eigen motor mee versieren. Niemand heeft gezegd dat zaken en plezier niet gemengd kunnen worden!

Zakelijk