Het KreaDoe Lentefestival komt er weer aan en wij zijn er bij! Klik hier voor meer informatie!

Transferpersen

8 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
€ 279,00
€ 329,00
€ 518,99
€ 279,00
€ 329,00
€ 239,99
€ 199,99
€ 69,99

Transferpersen worden onder andere gebruikt voor het bedrukken en personaliseren van bijvoorbeeld t-shirts, rompers, hoodies, kussenslopen of petten. Je bedrukt je product dan bijvoorbeeld met flexfolie of flockfolie. In ons assortiment vind je Transferpersen in allerlei soorten en maten. Ook qua prijs is er voor eenieder wat bij. Wij hebben diverse modellen Secabo en Cricut persen in ons aanbod. Liever een kleine transferpers of ga je toch voor een professionele transferpers? Bekijk ze allemaal op deze pagina!

Wat zijn transferpersen?

Een transferpers zorgt ervoor dat je je eigen ontwerpen/transfers op uiteenlopende soorten textiel kunt persen. Je kunt de graden aan de hand van welk materiaal je gebruikt instellen op een bepaalde temperatuur. Vervolgens leg je het door jou gemaakte ontwerp op de kleding en drukt de transferpers met behulp van druk, hitte en een specifieke tijd je ontwerp op de kleding.

Ben je benieuwd hoe een transferpers nou precies werkt? Bekijk dan eens de video's over transferpersen op ons YouTube-kanaal!