Basis stickerfolie

2 producten
Sorteer op
v.a. € 1,25 € 1,03
v.a. € 1,25 € 1,03

Basis stickerfolie

Welkom bij onze collectie basis vinylfolie! Of je nu op zoek bent naar een matte of glanzende versie, wij hebben een ruime selectie kleuren in beide soorten.

Vinylfolie is een geweldige keuze voor zowel hobbyisten als professionals. Het kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen, zoals het personaliseren van items, het decoreren van ruimtes en het maken van unieke geschenken. Met matte vinylfolie kun je een subtiele en moderne uitstraling creëren, terwijl de gloss versie zorgt voor een glanzende en levendige afwerking.

Wat kun je maken met stickerfolie?

Je kunt stickerfolie gebruiken om allerlei voorwerpen te personaliseren, zoals laptops, opladers, broodtrommels, cadeaus etc. Breng je favoriete ontwerp of patroon aan en geef je voorwerp een unieke uitstraling. Daarnaast is vinylfolie ook perfect voor het decoreren van muren, ramen en meubels.

Vinylfolie is ook ideaal voor het maken van gepersonaliseerde geschenken. Maak prachtige mokken, waterflessen, sleutelhangers of telefoonhoesjes met vinylfolie en geef ze een persoonlijk tintje.