Raamfolie

4 producten
Sorteer op
v.a. € 7,70 € 6,36
v.a. € 2,00 € 1,65
v.a. € 2,89 € 2,39
v.a. € 3,22 € 2,66

Ben jij op zoek naar folie voor op ramen? Ontdek hier onze uitgebreide collectie statische raamfolie in diverse kleuren, transparante raamfolie voor een mooi glas-in-lood effect en Etched Glass folie. Wanneer ook jij naar kwalitatieve ramen folie zoekt ben je hier aan het juiste adres.

In deze categorie bieden we uiteenlopende soorten statische raamfolie aan. Lees verder om te ontdekken waar je ramen folie voor kunt gebruiken en welke leuke dingen je ermee kunt maken.

Soorten statische raamfolie

Onze statische raamfolie is verkrijgbaar in meerdere kleuren en soorten. Ramen folie is eenvoudig aan te brengen zonder lijm en ook weer te verwijderen, waardoor het perfect is voor tijdelijke decoraties voor bijvoorbeeld gelegenheden zoals Pasen, Halloween of Kerst.

Als je een artistieke uitstraling aan je ramen wilt geven, is transparante raamfolie ongetwijfeld de perfecte keuze. Het creëert de illusie van traditioneel glas-in-lood, waardoor je een prachtige en kleurrijke sfeer kunt creëren. Deze raamfolie is ideaal voor ramen in woonkamers, serres of zelfs voor het opfrissen van de uitstraling van deuren.

Etched Glass folie heeft een zandstraal effect, waardoor het lijkt alsof je ramen geëtst glas hebben. Het laat natuurlijk licht door, terwijl het nieuwsgierige blikken van buitenaf blokkeert. Gebruik Etched Glass folie in thuiskantoren, vergaderruimtes of op deuren en ramen.

Wat voor projecten kan je maken met raamfolie?

Creëer bijvoorbeeld privacy in je badkamer zonder natuurlijk licht op te offeren met Etched Glass folie.

Of snijd de statische raamfolie in verschillende vormen en patronen, zoals bloemen, bladeren of geometrische vormen. Breng ze aan op je ramen en tada!

Maak gebruik van statische raamfolie om seizoensgebonden decoraties te creëren. Bijvoorbeeld, tijdens de feestdagen kun je met deze statische raamfolie kerstbomen, sneeuwvlokken of rendieren uitsnijden en op je ramen plakken voor een feestelijke sfeer.

Kinderkamercreatie: maak de kinderkamer levendiger en speelser met raamfolie. Snijd leuke vormen zoals dieren, sterren of voertuigen uit en plaats ze op de ramen. Dit zal de verbeelding van je kind stimuleren en een kleurrijke omgeving creëren.

Heb je een speciale gelegenheid of feest? Gebruik raamfolie om tijdelijke accenten toe te voegen aan je ramen. Bijvoorbeeld, tijdens een verjaardagsfeestje kun je cijfers, ballonnen of feesthoeden uit statische folie snijden en op de ramen plakken om de feeststemming te versterken.

Ramen folie bestel je gemakkelijk en snel bij Hobbyplotter.nl!