Raamfolie

Raamfolie

Op zoek naar raamfolie? Ontdek onze uitgebreide collectie statische raamfolie in diverse kleuren, transparante raamfolie voor een glas-in-lood effect en Etched Glass folie. 

In deze categorie bieden we verschillende soorten raamfolie aan. Lees verder om te ontdekken waar je raamfolie voor kunt gebruiken en welke leuke dingen je ermee kunt maken.

Onze statische raamfolie is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen zonder lijm, waardoor het perfect is voor tijdelijke decoraties voor bijvoorbeeld gelegenheden zoals Pasen, Halloween of Kerst.

Als je een artistieke uitstraling aan je ramen wilt geven, is transparante raamfolie de perfecte keuze. Het creëert de illusie van traditioneel glas-in-lood, waardoor je een prachtige en kleurrijke sfeer kunt creëren. Deze folie is ideaal voor ramen in woonkamers, serres of zelfs voor het opfrissen van de uitstraling van deuren.

Etched Glass folie heeft een zandstraal effect, waardoor het lijkt alsof je ramen geëtst glas hebben. Het laat natuurlijk licht door, terwijl het nieuwsgierige blikken van buitenaf blokkeert. Gebruik Etched Glass folie in thuiskantoren, vergaderruimtes of op deuren en ramen.

Wat voor projecten kan je maken met raamfolie?

Creëer bijvoorbeeld privacy in je badkamer zonder natuurlijk licht op te offeren met Etched Glass folie.

Of snijd de statische raamfolie in verschillende vormen en patronen, zoals bloemen, bladeren of geometrische vormen. Breng ze aan op je ramen en tada!

Maak gebruik van raamfolie om seizoensgebonden decoraties te creëren. Bijvoorbeeld, tijdens de feestdagen kun je met statische raamfolie kerstbomen, sneeuwvlokken of rendieren uitsnijden en op je ramen plakken voor een feestelijke sfeer.

Kinderkamercreatie: maak de kinderkamer levendiger en speelser met raamfolie. Snijd leuke vormen zoals dieren, sterren of voertuigen uit en plaats ze op de ramen. Dit zal de verbeelding van je kind stimuleren en een kleurrijke omgeving creëren.

Heb je een speciale gelegenheid of feest? Gebruik raamfolie om tijdelijke accenten toe te voegen aan je ramen. Bijvoorbeeld, tijdens een verjaardagsfeestje kun je cijfers, ballonnen of feesthoeden uit statische folie snijden en op de ramen plakken om de feeststemming te versterken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

zien per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Statische raamfolie
    Statische raamfolie
    v.a. € 1,95 € 1,61
  2. TRP - Transparante raamfolie
    TRP - Transparante raamfolie
    v.a. € 2,80 € 2,31
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

zien per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken