Specials

Vinyl Specials

Ontdek onze uitgebreide collectie van speciale vinylfolies - de perfecte keuze om je projecten te laten stralen! In onze categorie 'Specials' bieden wij een breed scala aan unieke en opvallende stickerfolies.

Ontdek de specials uit deze categorie:

 • Spiegelfolie: Creëer een elegant en luxueus effect met onze spiegelfolie. Gebruik het om oppervlakken te bekleden, decoratieve accenten toe te voegen of om een moderne twist te geven aan je projecten.

 • Vinyl EFX: Geef je ontwerpen een visuele impact met onze Vinyl EFX-folies. Deze folies hebben een holografisch en reflecterend patroon, waardoor je projecten er echt uitspringen.

 • Fluor vinylfolie: Voor levendige, opvallende ontwerpen kun je gebruik maken van onze fluor vinylfolies. De stickerfolie is verkrijgbaar in 5 felle kleuren.

 • Brushed aluminium vinylfolie: Creëer een industriële look met onze brushed aluminium vinylfolie. Deze folie bootst de textuur van geborsteld aluminium na.

 • Glow in the dark vinylfolie: Deze folie absorbeert licht en straalt het vervolgens uit in het donker, waardoor je projecten een betoverende gloed krijgen.

 • Krijtbord vinylfolie: Deze folie transformeert oppervlakken in een praktisch krijtbord, perfect voor het maken van menu's, boodschappenlijstjes of decoratieve tekeningen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

zien per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Silhouette - Tattoo Paper
  Silhouette - Tattoo Paper
  v.a. € 10,99 € 9,08
 2. Spiegelfolie
  Spiegelfolie
  v.a. € 2,89 € 2,39
 3. Vinyl EFX
  Vinyl EFX
  v.a. € 3,69 € 3,05
 4. Fluor vinylfolie
  Fluor vinylfolie
  v.a. € 5,95 € 4,92
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

zien per pagina
Van hoog naar laag sorteren
U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken